Lucerna : hra o čtyřech dějstvích /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jirásek, Alois, 1851-1930 (Author)
Other Authors: Hrzalová, Hana, 1929-2019 (Editor)
Format: Book
Published: Praha : Orbis, 1957
Series:Hry lidového jeviště ; sv. 38
Subjects:
Cover Image
LEADER 02444cam a22006253a 4500
001 MUB01000060274
003 CZ BrMU
005 20140701155600.0
008 970330s1957 xr ||||| |||||||||||||||d
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 821.162.3  |x Česká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Jirásek, Alois,  |d 1851-1930  |7 jk01051816  |4 aut 
245 1 0 |a Lucerna :  |b hra o čtyřech dějstvích /  |c Alois Jirásek ; [k vydání připravila Hana Hrzalová] 
260 |a Praha :  |b Orbis,  |c 1957 
490 1 |a Hry lidového jeviště ;  |v sv. 38 
650 0 7 |a česká literatura  |7 ph116858  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech literature  |2 eczenas 
700 1 |a Hrzalová, Hana,  |d 1929-2019  |7 jk01043077  |4 edt 
830 0 |a Hry lidového jeviště ;  |v sv. 38 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1822 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0801 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1205 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2110 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2209 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2206 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2101 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0855 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2052 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1328 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0603 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100505  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100505  |l MUB01  |h 1030 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2034 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0102 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1419 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2228 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1143 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1734 
CAT |a SMUTNAX  |b 02  |c 20140701  |l MUB01  |h 1556 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1111 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0315 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20190906  |l MUB01  |h 2354 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0755 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1750 
M54 |a 885.0 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 885.0-JIRÁ3-40  |6 57-2297  |5 257R003393  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 885.0-JIRÁ3-40  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 17  |j VYBER