Karl Barth : život a dílo /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Casalis, Georges, 1917-1987 (Author)
Other Authors: Brož, Luděk, 1922-2003 (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Kalich, 1968.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 03353cam a22008777a 4500
001 MUB01000050209
003 CZ BrMU
005 20210301133109.0
008 030204s1968 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-04 
015 |a cnb000423288 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
041 1 |a cze 
072 7 |a 271/279  |x Křesťanské církve, sekty, denominace  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a 274/278-1-051  |2 MRF 
080 |a (494)  |2 MRF 
080 |a 274/278-1  |2 MRF 
080 |a 274/278  |2 MRF 
080 |a (092)  |2 MRF 
100 1 |a Casalis, Georges,  |d 1917-1987  |7 uk2011655478  |4 aut 
245 1 0 |a Karl Barth :  |b život a dílo /  |c Georges Casalis ; přeložil Luděk Brož. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Kalich,  |c 1968. 
300 |a 120 s., [2] s. obr. příl. 
600 1 7 |a Barth, Karl,  |d 1886-1968  |7 jn20000700121  |2 czenas 
648 7 |a 19.-20. století  |7 ch757015  |2 czenas 
655 7 |a biografie  |7 fd131909  |2 czenas 
655 9 |a biography  |2 eczenas 
650 0 7 |a protestantismus  |7 ph124663  |2 czenas 
650 0 7 |a protestantská teologie  |7 ph124664  |2 czenas 
650 0 7 |a protestantští teologové  |7 ph124665  |z Švýcarsko  |y 19.-20. století  |2 czenas 
650 0 9 |a Protestantism  |2 eczenas 
650 0 9 |a Protestant theologians  |z Switzerland  |y 19th-20th centuries  |2 eczenas 
650 0 9 |a Protestant theology  |2 eczenas 
700 1 |a Brož, Luděk,  |d 1922-2003  |7 jk01013219  |4 trl 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1329 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1329 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2101 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0800 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1204 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2108 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20051021  |l MUB01  |h 1411 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20051021  |l MUB01  |h 1411 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2208 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2205 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2059 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0846 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20090204  |l MUB01  |h 0859 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1032 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2044 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1319 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0552 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1404 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2224 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1133 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120718  |l MUB01  |h 1105 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1740 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1717 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1104 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0304 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20161115  |l MUB01  |h 2003 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2130 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20210301  |l MUB01  |h 1331 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0753 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1748 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-02-04 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-17872  |6 84-7364  |5 257R088683  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-17872  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 5  |j SKLAD