Kamil Lhoták /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dvořák, František, 1920-2015 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Odeon, 1985
Edition:Vyd. 1.
Series:Umělecké profily ; sv. 24
Subjects:
LEADER 03215cam a22008057a 4500
001 MUB01000049685
003 CZ BrMU
005 20190404082649.0
008 990429s1985 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
015 |a cnb000012328 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD003 
072 7 |a 75  |x Malířství  |2 Konspekt  |9 21 
080 |a 75(437.3)  |2 MRF 
080 |a (084.11)  |2 MRF 
080 |a 75-05 Lhoták, K  |2 MRF 
100 1 |a Dvořák, František,  |d 1920-2015  |7 jk01030088  |4 aut 
245 1 0 |a Kamil Lhoták /  |c František Dvořák 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Odeon,  |c 1985 
300 |a 184 s. :  |b il. (převážně barev.) 
490 1 |a Umělecké profily ;  |v sv. 24 
600 1 7 |a Lhoták, Kamil,  |d 1912-1990  |7 jk01072017  |2 czenas 
650 0 7 |a české malířství  |7 ph116864  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech painting  |2 eczenas 
655 7 |a obrazové publikace  |7 fd132947  |2 czenas 
655 9 |a pictorial works  |2 eczenas 
830 0 |a Umělecké profily ;  |v sv. 24 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1901 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0800 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1203 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2108 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2208 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2205 
CAT |a NEDOMOVA  |b 02  |c 20061016  |l MUB01  |h 1153 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2059 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2043 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1319 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20100408  |l MUB01  |h 1034 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 0552 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2030 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0058 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1403 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2224 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1132 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1950 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1716 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1524 
CAT |c 20140401  |l MUB01  |h 1328 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20151118  |l MUB01  |h 2352 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0303 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20190404  |l MUB01  |h 0826 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2130 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0753 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0911 
M54 |a 75 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 3-2667  |6 86-939  |5 257R068393  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DII-325  |6 vv 86/208  |5 3201R47808  |8 20061016  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |3 75/76  |9 UC2449  |5 3297005196  |8 20170830  |f 74  |f Měsíční  |r 20170830 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 3-2667  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 5  |j SKLAD 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d DII-325  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KDEP 
AVA |a TEL50  |b TEL  |d 75/76  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0