Junácká symbolika.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čáka, Jan, 1929-2018 (Author)
Format: Book
Published: Praha : Merkur, 1990.
Subjects:
LEADER 02625cam a22007093a 4500
001 MUB01000048769
003 CZ BrMU
005 20210211112344.0
008 980105s1990 xr ||||| |||||||||||||||d
020 |a 80-7032-876-2 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 37  |x Výchova a vzdělávání  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 379.8.03:061.2  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a [379.8.03:061.2]:003.62  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Čáka, Jan,  |d 1929-2018  |7 jk01020955  |4 aut 
245 1 0 |a Junácká symbolika. 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1990. 
610 2 7 |a Junák - svaz skautů a skautek ČR  |7 kn20010710502  |2 czenas 
650 0 7 |a skauting  |7 ph116152  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a skautská symbolika  |7 ph162884  |2 czenas 
650 0 9 |a scouting  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a scout symbols  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0759 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1203 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2108 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2208 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2205 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2059 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0844 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0933 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1046 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2043 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1318 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0550 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20101201  |l MUB01  |h 1158 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1401 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2224 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1131 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1715 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1103 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1847 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0302 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20180913  |l MUB01  |h 2351 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20210211  |l MUB01  |h 1123 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20210211  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0752 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1748 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0911 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-33657  |6 90-5041  |5 257R038556  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-33657  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD