Jazyk latinský : učebnice pro střední zdravotnické školy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Kábrt, Jan, 1910-2006 (Author), Kucharský, Pavel, 1910-1979 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Avicenum, 1985
Edition:3. vyd.
Subjects:
LEADER 03010nam a22007457a 4500
001 MUB01000046928
003 CZ BrMU
005 20140227084315.0
008 980326s1985 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
015 |a cnb000025757 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD003 
072 7 |a 811.124  |x Latina  |2 Konspekt  |9 11 
100 1 |a Kábrt, Jan,  |d 1910-2006  |7 jk01052349  |4 aut 
245 1 0 |a Jazyk latinský :  |b učebnice pro střední zdravotnické školy /  |c Jan Kábrt a Pavel Kucharský. 
250 |a 3. vyd. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1985 
300 |a 446 s. :  |b il. 
650 0 7 |a latina  |7 ph122187  |2 czenas 
650 0 9 |a Latin language  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice středních škol  |7 fd133771  |2 czenas 
700 1 |a Kucharský, Pavel,  |d 1910-1979  |7 jk01070719  |4 aut 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1817 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0759 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1203 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2108 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2207 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2205 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2059 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20080401  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20080401  |l MUB01  |h 0918 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0949 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0933 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1046 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2041 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1317 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20100408  |l MUB01  |h 1018 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 0548 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100617  |l MUB01  |h 0400 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110413  |l MUB01  |h 1426 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110413  |l MUB01  |h 1439 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1358 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2223 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1129 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1712 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1523 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20140227  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20140227  |l MUB01  |h 0843 
CAT |c 20140401  |l MUB01  |h 1328 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1101 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0259 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2129 
M54 |a 807.1 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 807.1-KÁBR1-1  |9 21994  |6 85-6581  |5 257R044294  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-2499  |6 spec 92/87  |5 3201R50836  |8 20080401  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 807.1-KÁBR1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 9  |j VYBER 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d DI-2499  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KDEP