Hry /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Havel, Václav, 1936-2011 (Author)
Other Authors: Šormová, Eva, 1944-2017 (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Torst, 1999.
Edition:Vyd. 1.
Series:Havel, Václav, 1936-2011 Sebraná díla. 1999 ; 2.
Subjects:
LEADER 03522cam a22008537a 4500
001 MUB01000041557
003 CZ BrMU
005 20080326131509.0
008 000124s1999 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-29 
015 |a cnb000782365 
020 |a 80-7215-094-4  |q (soubor) 
020 |a 80-7215-088-X 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 821.162.3  |x Česká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Havel, Václav,  |d 1936-2011  |7 jk01040240  |4 aut 
245 1 0 |a Hry /  |c Václav Havel ; [uspořádala, k vydání připravila a ediční poznámku napsala Eva Šormová]. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Torst,  |c 1999. 
300 |a 1043 s. 
490 1 |a Spisy ;  |v 2 
650 0 7 |a česká literatura  |7 ph116858  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech literature  |2 eczenas 
655 7 |a texty  |7 fd133699  |2 czenas 
700 1 |a Šormová, Eva,  |d 1944-2017  |7 jk01130759  |4 edt 
800 1 |a Havel, Václav,  |d 1936-2011  |t Sebraná díla.  |f 1999 ;  |v 2. 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1859 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0759 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1202 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2107 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2206 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2204 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2058 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080326  |l MUB01  |h 1315 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1816 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080513  |l MUB01  |h 0629 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20090129  |l MUB01  |h 1054 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1030 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2038 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1312 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0542 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100511  |l MUB01  |h 1425 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1349 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20111219  |l MUB01  |h 2146 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1734 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130228  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1701 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1520 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20140709  |l MUB01  |h 2132 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1058 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1843 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0253 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20171212  |l MUB01  |h 2352 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20200407  |l MUB01  |h 2345 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0751 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0909 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-29 
M54 |a 885.0 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 2-9162/2  |6 00-6434  |5 2570006434  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kupKat 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 885.0-HAVE2-10  |9 2-9162/2  |5 2570000329  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 DIVED  |b divadelní věda  |3 DrČ-332  |5 2570902771  |4 Zakázka 3393  |8 20090318  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s grant3500 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 2-9162/2  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 90  |j SKLAD 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c divadelní věda  |d DrČ-332  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j DIVED