Historische Entwicklung des Deutschen /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Masařík, Zdeněk, 1928-2016 (Author)
Format: Book
Published: Brno : Vydavatelství Masarykovy university, 1994.
Subjects:
LEADER 02511cam a22006013a 4500
001 MUB01000039612
003 CZ BrMU
005 20020528000000.0
008 970630s1994 xr ||||| |||||||||||||||d
020 |a 80-210-0841-5 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 811.112.2  |x Němčina  |2 Konspekt  |9 11 
100 1 |a Masařík, Zdeněk,  |d 1928-2016  |7 jk01080483  |% UČO 2667  |4 aut 
245 1 0 |a Historische Entwicklung des Deutschen /  |c Zdeněk Masařík. 
260 |a Brno :  |b Vydavatelství Masarykovy university,  |c 1994. 
650 0 7 |a němčina  |7 ph115512  |2 czenas 
650 0 9 |a German language  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1815 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0759 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1202 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2106 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2206 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2204 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2058 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0839 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1815 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0932 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1045 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2036 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1311 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0540 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100512  |l MUB01  |h 0838 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1347 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2220 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1121 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1733 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1657 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140109  |l MUB01  |h 0920 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1520 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1056 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1842 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0251 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20170124  |l MUB01  |h 2352 
M54 |a 803.0 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 3-3337  |9 803.0-MASA1-8  |5 257R017048  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A3-1050  |6 95-978  |5 257R017047  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 803.0-MASA1-8  |9 3-3337  |6 94-1110  |5 257R017049  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 803.0-MASA1-8  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 1  |h N  |i 65  |j VYBER