Haiku v české poezii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fialová, Petra (Dissertant)
Other Authors: Hruška, Petr, 1964- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2001
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 03259ctm a22008537a 4500
001 MUB01000037684
003 CZ BrMU
005 20190708092644.0
008 011107s2001 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-27 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 821.162.3.09  |x Česká literatura (o ní)  |2 Konspekt  |9 11 
100 1 |a Fialová, Petra  |* [absolvent FF MU, 1998, 2001]  |4 dis 
245 1 0 |a Haiku v české poezii  |h [rukopis] /  |c Petra Fialová 
260 |c 2001 
300 |a 80 s. 
500 |a Vedoucí práce: Petr Hruška 
502 |a Diplomová práce--Masarykova univerzita v Brně, Filozofická fakulta, 2001 
650 0 7 |a česká literatura  |7 ph116858  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech literature  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
700 1 |a Hruška, Petr,  |d 1964-  |7 jn19990209272  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Ústav botaniky a zoologie  |7 olak2006333067  |4 dgg 
856 4 1 |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU  |u https://is.muni.cz/auth/th/16405/ff_m/  |% s14041 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1814 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20040616  |l MUB01  |h 1425 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20040616  |l MUB01  |h 1425 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1640 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1640 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0758 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1202 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2106 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2206 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2204 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2057 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1425 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1426 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1416 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1417 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080318  |l MUB01  |h 1136 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0838 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0600 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0603 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0913 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1815 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20090127  |l MUB01  |h 1445 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1030 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2035 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1309 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0538 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20110609  |l MUB01  |h 1544 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1345 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2219 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1732 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1654 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130626  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130807  |l MUB01  |h 0731 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1519 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20140730  |l MUB01  |h 2136 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1055 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1420 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1342 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0249 
CAT |a HANDL  |b 02  |c 20190708  |l MUB01  |h 0926 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-27 
M54 |a 885.0t