Grafologie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Barrett, David V., 1952- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Ikar, 1997
Edition:Vyd. 1.
Series:Věštecké předpovědi
Subjects:
LEADER 02942cam a22008057a 4500
001 MUB01000036525
003 CZ BrMU
005 20210120111908.0
008 970526s1997 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-27 
015 |a cnb000188039 
020 |a 80-7202-075-7 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 159.92  |x Vývojová psychologie. Individuální psychologie  |2 Konspekt  |9 17 
080 |a 159.925.6  |2 MRF 
080 |a (0.062)  |2 MRF 
100 1 |a Barrett, David V.,  |d 1952-  |7 jx20060205029  |4 aut 
245 1 0 |a Grafologie /  |c David V. Barrett 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Ikar,  |c 1997 
300 |a 61 s. :  |b il. 
490 1 |a Věštecké předpovědi 
650 0 7 |a grafologie  |7 ph114641  |2 czenas 
650 0 9 |a graphology  |2 eczenas 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
655 9 |a popular works  |2 eczenas 
830 0 |a Věštecké předpovědi 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1859 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1516 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1516 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2101 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0758 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1201 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2106 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2206 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2204 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2057 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0837 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1801 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1815 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1113 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20090127  |l MUB01  |h 1445 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1029 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2034 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1308 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0537 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2023 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0053 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1344 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2219 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20121017  |l MUB01  |h 1700 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1731 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1652 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1054 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1840 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0248 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20170602  |l MUB01  |h 1059 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2128 
CAT |a BEHANOVA  |b 02  |c 20210120  |l MUB01  |h 1119 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0750 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0907 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-27 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 ARCHI  |b archivnictví  |3 1-Pal-25  |5 2579703755  |8 20030728  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c archivnictví  |d 1-Pal-25  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j ARCHI