Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Fleisch :
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Fleisch : [Rezepte] /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Falout, Ellen
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Němčina
Vydáno:
Bielefeld :
Ceres-Verlag,
1991.
Témata:
maso
zpracování masa
meat processing
meat
kuchařské recepty
cookbooks
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
111 s. : il.
ISBN:
3-7670-0501-8
Podobné jednotky
Konzervujeme maso v domácnosti /
Autor: Balaštík, Jaroslav, 1925-2014
Vydáno: (1959)
Hovory s řezníkem : kuchařka pro dceru : z masa a kostí /
Autor: Pišová, Jana Florentýna, 1975-
Vydáno: (2012)
Kuře : jednoduché recepty /
Vydáno: (2003)
Konzervovanie v domácnosti /
Autor: Balaštík, Jaroslav, 1925-2014
Vydáno: (2001)
Věda a výzkum v potravinářském průmyslu : sborník prací Výzkumného ústavu pro maso v Brně /
Vydáno: (1963)
×
Načítá se...