Dvě pojednání o kráse /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Plótínos, 205-270 (Author)
Other Authors: Rezek, Petr, 1948-
Format: Book
Language:Czech
Ancient Greek
Published: Praha : Rezek, 1994
Subjects:
LEADER 04367cam a22009617a 4500
001 MUB01000026032
003 CZ BrMU
005 20141202234052.0
008 950908s1994 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-19 
015 |a cnb000214098 
020 |a 80-901796-2-2 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD003  |d BOD114 
041 1 |a cze  |a grc 
072 7 |a 11  |x Metafyzika  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a (049)  |2 MRF 
080 |a 111.85  |2 MRF 
080 |a 14(38)  |2 MRF 
100 0 |a Plótínos,  |d 205-270  |7 jn19990210499  |4 aut 
245 1 0 |a Dvě pojednání o kráse /  |c Plótínos ; [přeložil a vydal Petr Rezek] 
260 |a Praha :  |b Rezek,  |c 1994 
300 |a 139 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii. 
650 0 7 |a krása  |7 ph121992  |2 czenas 
650 0 7 |a řecká antická filozofie  |7 ph128248  |2 czenas 
650 0 9 |a beauty  |2 eczenas 
650 0 9 |a Greek philosophy (ancient)  |2 eczenas 
655 7 |a pojednání  |7 fd133056  |2 czenas 
700 1 |a Rezek, Petr,  |d 1948-  |7 skuk0001161 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1810 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2100 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0757 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1200 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2104 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2204 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2203 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20060914  |l MUB01  |h 1416 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2055 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0830 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20080415  |l MUB01  |h 1523 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1815 
CAT |a BART  |b 02  |c 20080515  |l MUB01  |h 0848 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20090119  |l MUB01  |h 0927 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1027 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2025 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1259 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0302 
CAT |a ZAGOROVA  |b 02  |c 20110622  |l MUB01  |h 1207 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1358 
CAT |a LENKA  |b 02  |c 20110630  |l MUB01  |h 1501 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1328 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2214 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1106 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1636 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1949 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1635 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20131122  |l MUB01  |h 1204 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1515 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20141126  |l MUB01  |h 0020 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20141202  |l MUB01  |h 2340 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1831 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0237 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2126 
920 |a 000228642 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-19 
M54 |a 111 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 2-8639  |6 95-1023  |5 2579501023  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 2-8639  |6 96-750  |5 2579600750  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 111-PLÓT1-1  |6 95-5127  |5 257R200983  |4 *  |8 20110622  |f 74  |f Měsíční  |r 20110622  |s převod 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 ESTET  |b estetika  |5 257R000956  |8 20030728  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 KFIL  |b klasická filologie  |3 IV-P-269  |5 2579501024  |8 20030728  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 KFIL  |b klasická filologie  |3 XXVIII-R-14  |5 2579905291  |8 20030728  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 101PLÓT  |5 3201009763  |8 20040903  |f 70  |f Prezenční  |r 00001998  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-3015  |6 fil 95/877  |5 3201R51562  |8 20090309  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20090309  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 111-PLÓT1-1  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 1  |h N  |i 92  |j VYBER 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c klasická filologie  |d XXVIII-R-14  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 0  |j KFIL 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d DI-3015  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 6  |j KDEP