Domácí násilí jako patologický rys dnešní společnosti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Divišová, Petra (Dissertant)
Other Authors: Knotová, Dana, 1958- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2003.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
Cover Image
LEADER 09699ctm a22023897a 4500
001 MUB01000024324
003 CZ BrMU
005 20201118072148.0
008 030715s2003 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-19 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 364  |x Sociální problémy vyžadující podporu a pomoc. Sociální zabezpečení  |2 Konspekt  |9 18 
080 |a 364.63-027.553  |2 MRF 
080 |a (043)378.22  |2 MRF 
100 1 |a Divišová, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Domácí násilí jako patologický rys dnešní společnosti  |h [rukopis] /  |c autor: Petra Divišová. 
260 |c 2003. 
300 |a 89 s. 
500 |a Vedoucí práce: Dana Knotová. 
502 |a Bakalářská práce--Masarykova univerzita v Brně, Filozofická fakulta, 2003. 
650 0 7 |a domácí násilí  |7 ph137285  |2 czenas 
650 0 9 |a family violence  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Knotová, Dana,  |d 1958-  |7 xx0010532  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Ústav pedagogických věd  |7 olak2002158667  |4 dgg 
856 4 1 |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU  |u https://is.muni.cz/auth/th/53065/ff_b/  |% s53703 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1810 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20040909  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0847 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2100 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0757 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1159 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2104 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2204 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2203 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2055 
CAT |a BART  |b 02  |c 20070612  |l MUB01  |h 0930 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1425 
CAT |c 20071129  |l MUB01  |h 1426 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1416 
CAT |c 20071207  |l MUB01  |h 1417 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0600 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0602 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080327  |l MUB01  |h 0913 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1815 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20090119  |l MUB01  |h 0927 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1027 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2024 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1258 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0526 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20110524  |l MUB01  |h 1150 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1325 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2213 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1104 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1722 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1631 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130731  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130813  |l MUB01  |h 0703 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130820  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130820  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131105  |l MUB01  |h 0718 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150114  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150114  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150114  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150114  |l MUB01  |h 0836 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1046 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1419 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1342 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151001  |l MUB01  |h 0856 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151001  |l MUB01  |h 0910 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151001  |l MUB01  |h 0915 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151006  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151006  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151006  |l MUB01  |h 0841 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151006  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151006  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151006  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151006  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151006  |l MUB01  |h 0911 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151006  |l MUB01  |h 0915 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151006  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151006  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151006  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151006  |l MUB01  |h 1009 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151006  |l MUB01  |h 1023 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151006  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0235 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160315  |l MUB01  |h 0947 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160315  |l MUB01  |h 0950 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160315  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160315  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171101  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171101  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171101  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171101  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171101  |l MUB01  |h 1304 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171101  |l MUB01  |h 1308 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171101  |l MUB01  |h 1311 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171102  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171107  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171107  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171108  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171108  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171108  |l MUB01  |h 0842 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171108  |l MUB01  |h 0843 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171108  |l MUB01  |h 0851 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171108  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171108  |l MUB01  |h 0905 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171108  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171108  |l MUB01  |h 0922 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171108  |l MUB01  |h 0926 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171108  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171108  |l MUB01  |h 0948 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171109  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171109  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171109  |l MUB01  |h 0750 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171109  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171109  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171109  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171109  |l MUB01  |h 0825 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171109  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180307  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180307  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180307  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180307  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180307  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180307  |l MUB01  |h 0831 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180307  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180307  |l MUB01  |h 1206 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180307  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180307  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180307  |l MUB01  |h 1227 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180307  |l MUB01  |h 1232 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180307  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180307  |l MUB01  |h 1241 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180307  |l MUB01  |h 1248 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180307  |l MUB01  |h 1253 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190116  |l MUB01  |h 0109 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190116  |l MUB01  |h 0122 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190320  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190320  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190327  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190327  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190327  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190515  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190515  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190515  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190515  |l MUB01  |h 0825 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190515  |l MUB01  |h 0828 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190515  |l MUB01  |h 0833 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190515  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190813  |l MUB01  |h 1611 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190813  |l MUB01  |h 1615 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200521  |l MUB01  |h 2329 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200521  |l MUB01  |h 2334 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200521  |l MUB01  |h 2337 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200521  |l MUB01  |h 2340 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200521  |l MUB01  |h 2343 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200521  |l MUB01  |h 2349 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200521  |l MUB01  |h 2356 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200521  |l MUB01  |h 2359 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200522  |l MUB01  |h 0006 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200522  |l MUB01  |h 0016 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200522  |l MUB01  |h 0022 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200602  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200602  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200602  |l MUB01  |h 1020 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200721  |l MUB01  |h 2111 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200721  |l MUB01  |h 2115 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200721  |l MUB01  |h 2119 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200721  |l MUB01  |h 2123 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200721  |l MUB01  |h 2148 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200721  |l MUB01  |h 2158 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20201118  |l MUB01  |h 0721 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20201118  |l MUB01  |h 0721 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20201212  |l MUB01  |h 2211 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20201212  |l MUB01  |h 2253 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210416  |l MUB01  |h 0054 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210416  |l MUB01  |h 0101 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210416  |l MUB01  |h 1229 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0747 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1743 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0904 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210828  |l MUB01  |h 2257 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210828  |l MUB01  |h 2308 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210828  |l MUB01  |h 2313 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210828  |l MUB01  |h 2335 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210828  |l MUB01  |h 2347 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210828  |l MUB01  |h 2350 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210828  |l MUB01  |h 2354 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210829  |l MUB01  |h 0019 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210829  |l MUB01  |h 0025 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-19