České politické strany na Moravě, 1848-1914 : příspěvek k objasnění geneze moderních politických stran. [1]

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Malíř, Jiří, 1949- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1994.
Subjects:
LEADER 03497ctm a22008657a 4500
001 MUB01000017935
003 CZ BrMU
005 20090909145742.0
008 960717s1994 xr ||||| |||||||||||cze|d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-09 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 329  |x Politické strany a hnutí  |2 Konspekt  |9 15 
100 1 |a Malíř, Jiří,  |d 1949-  |7 jk01073274  |% UČO 2183  |4 dis 
245 1 0 |a České politické strany na Moravě, 1848-1914 :  |b příspěvek k objasnění geneze moderních politických stran.  |n [1]  |h [rukopis] /  |c Jiří Malíř. 
260 |c 1994. 
300 |a 226 s. 
502 |a Habilitační práce--Masarykova univerzita v Brně, Filozofická fakulta, 1994. 
650 0 7 |a politické strany  |7 ph115790  |y 1848-1914  |2 czenas 
650 0 7 |a politické strany  |7 ph115790  |2 czenas 
650 0 9 |a political parties  |2 eczenas 
651 7 |a Morava (Česko)  |7 ge130070  |2 czenas 
651 9 |a Moravia (Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a habilitační práce  |7 fd185153  |2 czenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Filozofická fakulta  |7 kn20010709276  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1807 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2100 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0756 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1158 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20050125  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20050125  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2203 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2202 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20060210  |l MUB01  |h 1134 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2054 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0826 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1815 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20090109  |l MUB01  |h 0852 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1026 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090909  |l MUB01  |h 1457 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2017 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1254 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0520 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100503  |l MUB01  |h 1239 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110315  |l MUB01  |h 1356 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1316 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2208 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120411  |l MUB01  |h 1613 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120425  |l MUB01  |h 0738 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1057 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1718 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1617 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140109  |l MUB01  |h 0857 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140116  |l MUB01  |h 1042 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1511 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140211  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140211  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140211  |l MUB01  |h 0936 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140211  |l MUB01  |h 0948 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140212  |l MUB01  |h 0808 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1041 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1421 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1623 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0228 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160926  |l MUB01  |h 1120 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-09 
M54 |a 329 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-9916/1  |5 2579604232  |4 *  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d D-9916/1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 5  |j SKLAD