České osvícenství /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Haubelt, Josef, 1932-2013 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Svoboda, 1986
Edition:Vyd. 1.
Series:Členská knižnice (Svoboda)
Subjects:
LEADER 03224cam a22007817a 4500
001 MUB01000017908
003 CZ BrMU
005 20181116102618.0
008 940525s1986 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-09 
015 |a cnb000012458 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 94(437)  |x Dějiny Česka a Slovenska  |2 Konspekt  |9 8 
080 |a 930.85"16/17"  |2 MRF 
100 1 |a Haubelt, Josef,  |d 1932-2013  |7 jk01040155  |4 aut 
245 1 0 |a České osvícenství /  |c Josef Haubelt 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Svoboda,  |c 1986 
300 |a 460 s., [32] s. obr. příl. 
490 1 |a Členská knižnice 
504 |a Bibliografie na s. 452-456 
650 0 7 |a osvícenství  |7 ph123859  |2 czenas 
650 0 9 |a enlightenment  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
830 0 |a Členská knižnice (Svoboda) 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1856 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0756 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1158 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2203 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2202 
CAT |a BART  |b 02  |c 20061215  |l MUB01  |h 1258 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2054 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0826 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1815 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20090109  |l MUB01  |h 0852 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1026 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2017 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1253 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0520 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1355 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1316 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2208 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1057 
CAT |a JKADLEC  |b 02  |c 20120726  |l MUB01  |h 1541 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1718 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1617 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20130621  |l MUB01  |h 0053 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0228 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20181116  |l MUB01  |h 1026 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2124 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-09 
M54 |a 943.71 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 1-43920  |5 2570103485  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 943.71-HAUB1-1  |5 2570006235  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 ARCHI  |b archivnictví  |3 3-DCN-34  |5 2578604369  |8 20030728  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 46-D-348  |6 86-4368  |5 257R177113  |8 20120726  |f 74  |f Měsíční  |p ZT  |p Ztraceno  |r 20120726  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 1-43920  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 20  |j SKLAD 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c archivnictví  |d 3-DCN-34  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j ARCHI