Česká literatura 19. století : od Máchy k Březinovi /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janáčková, Jaroslava, 1930- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Scientia, 1994
Edition:1. vyd.
Series:Učebnice (Scientia)
Subjects:
LEADER 03743cam a22009137a 4500
001 MUB01000017579
003 CZ BrMU
005 20170522092253.0
008 951030s1994 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-09 
015 |a cnb000085230 
020 |a 80-85827-41-7 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.162.3.09  |x Česká literatura (o ní)  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a 821.162.3  |2 MRF 
080 |a (075)  |2 MRF 
100 1 |a Janáčková, Jaroslava,  |d 1930-  |7 jk01050748  |4 aut 
245 1 0 |a Česká literatura 19. století :  |b od Máchy k Březinovi /  |c Jaroslava Janáčková 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Scientia,  |c 1994 
300 |a 179 s. 
490 1 |a Učebnice 
500 |a Rejstř. 
650 0 7 |a česká literatura  |7 ph116858  |2 czenas 
650 0 7 |a literatura  |7 ph117222  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech literature  |2 eczenas 
650 0 9 |a literature  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
655 9 |a textbooks  |2 eczenas 
830 0 |a Učebnice (Scientia) 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1856 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0756 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1158 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2203 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2202 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2054 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080207  |l MUB01  |h 1106 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0826 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1815 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20090109  |l MUB01  |h 0851 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1026 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2017 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1253 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0519 
CAT |c 20101123  |l MUB01  |h 1555 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1316 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111122  |l MUB01  |h 1349 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2207 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1056 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1717 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1616 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1510 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1040 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1824 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0227 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20170522  |l MUB01  |h 0922 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2124 
CAT |c 20210602  |l MUB01  |h 1954 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0746 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0902 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-09 
M54 |a 885.0t 
995 |a e-prezenčka 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 1-9082  |6 96-1903  |5 2579601903  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 885.0t-JANÁ2-4  |9 1-9082  |5 2579406370  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 885.0t-JANÁ2-4  |9 1-9082  |5 2579406372  |4 *  |8 20030728  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 885.0t-JANÁ2-4  |9 1-9082  |5 2579406373  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 885.0t-JANÁ2-4  |9 1-9082  |5 2579601904  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 885.0t-JANÁ2-4  |e available  |t K dispozici  |f 5  |g 2  |h N  |i 157  |j VYBER