Čechy v době bronzové /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Stocký, Albín, 1876-1934 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Jan Štenc, 1928
Subjects:
LEADER 03104aam a22007697a 4500
001 MUB01000017151
003 CZ BrMU
005 20201021113758.0
008 000417s1928 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-09 
015 |a cnb000927599  |z cnb000556964 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 903  |x Pravěk  |2 Konspekt  |9 8 
080 |a 903.2  |2 MRF 
080 |a (437.31)  |2 MRF 
080 |a 903"637"  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Stocký, Albín,  |d 1876-1934  |7 jk01121214  |4 aut 
245 1 0 |a Čechy v době bronzové /  |c Albín Stocký 
260 |a Praha :  |b Jan Štenc,  |c 1928 
300 |a 23 s., 58 s. obr. příl. 
650 0 7 |a archeologické nálezy  |7 ph137683  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a doba bronzová  |7 ph137452  |z Česko  |2 czenas 
650 0 9 |a antiquities  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a bronze age  |z Czechia  |2 eczenas 
651 7 |a Čechy (Česko)  |7 ge135869  |2 czenas 
651 9 |a Bohemia (Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a přehledy  |7 fd133202  |2 czenas 
655 9 |a surveys  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1807 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2100 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0756 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1158 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2203 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2202 
CAT |a LUKESOVA  |b 02  |c 20061019  |l MUB01  |h 1416 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2054 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0826 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1815 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20090109  |l MUB01  |h 0851 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1026 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2017 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1253 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0519 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1315 
CAT |a HCECHOVA  |b 02  |c 20120111  |l MUB01  |h 1207 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2206 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1056 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1717 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1615 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20140623  |l MUB01  |h 1634 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0227 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2124 
CAT |a BORTLICKOV  |b 02  |c 20201021  |l MUB01  |h 1137 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 I-9742  |9 903-STOC1-1  |6 29-121  |5 257R079553  |8 20030728  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 ARCHE  |b archeologie  |3 I-101  |6 54-6428  |5 257R178360  |8 20120111  |f 78  |f Mimo UK  |r 20120111  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 DEJUM  |b dějiny umění  |3 C-I-39  |5 257DU01155  |8 20061019  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s kupKat3600 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d I-9742  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c archeologie  |d I-101  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j ARCHE