Current trends in linguistics. [Vol.] 4, Ibero-American and Caribbean linguistics /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Sebeok, Thomas A. 1920-2001 (Editor)
Format: Book
Language:English
Published: Hague : Mouton, 1968.
Subjects:
LEADER 02395cam a2200625ua 4500
001 MUB01000016597
003 CZ BrMU
005 19980623000000.0
008 980622s1968 ne ||||| |||||||||||eng||
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-09 
035 |a (OCoLC)ocm00698146^ 
040 |b eng  |d BOD001 
072 7 |a 80  |x Filologie  |2 Konspekt  |9 11 
245 0 0 |a Current trends in linguistics.  |n [Vol.] 4,  |p Ibero-American and Caribbean linguistics /  |c edited by Thomas A. Sebeok. 
260 |a Hague :  |b Mouton,  |c 1968. 
300 |a xix, 659 s. 
650 0 7 |a Jazykověda. Filologie  |2 local 
650 0 9 |a Linguistics - Collections  |2 elocal 
650 0 9 |a Language and languages - Collections  |2 elocal 
655 7 |a sborníky  |7 fd163935  |2 czenas 
700 1 |a Sebeok, Thomas A.  |q (Thomas Albert),  |d 1920-2001  |7 jn19990009791  |4 edt 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1807 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2100 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050114  |l MUB01  |h 1619 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20050114  |l MUB01  |h 1619 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1158 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2103 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2203 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2202 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2054 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1815 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0948 
CAT |c 20090109  |l MUB01  |h 0851 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1026 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2016 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1252 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1314 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2205 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1055 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120710  |l MUB01  |h 1127 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1717 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1614 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130306  |l MUB01  |h 1507 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0226 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2009-01-09 
M54 |a 80 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 3-15625/4  |5 2579803924  |4 *  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 3-15625/4  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD