Bohuslav Martinů /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hejzlar, Tomáš, 1950- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Horizont, 1989
Edition:1. vyd.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 03016aam a22007457a 4500
001 MUB01000009786
003 CZ BrMU
005 20110401092614.0
008 970617s1989 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
015 |a cnb000054691 
020 |a 80-7012-016-9 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 78  |x Hudba  |2 Konspekt  |9 9 
100 1 |a Hejzlar, Tomáš,  |d 1950-  |7 jk01040618  |4 aut 
245 1 0 |a Bohuslav Martinů /  |c Tomáš Hejzlar 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Horizont,  |c 1989 
300 |a 142 s., [8] s. obr. příl. :  |b il. 
650 0 7 |a hudba  |7 ph114719  |2 czenas 
650 0 9 |a music  |2 eczenas 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1805 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1738 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0756 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1157 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2102 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2202 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2201 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2053 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0818 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1815 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0947 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0927 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1041 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2009 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1246 
CAT |a ADAMOV  |b 02  |c 20100310  |l MUB01  |h 1856 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 0511 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20101102  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20110401  |l MUB01  |h 0926 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1306 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2157 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1047 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1713 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1600 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1507 
CAT |c 20140401  |l MUB01  |h 1326 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1035 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0218 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2122 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2103 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0744 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1740 
M54 |a 78 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 78-HEJZ1-1  |9 27143  |6 90-667  |5 257R013785  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - hudebni veda  |2 HUVED  |b hudební věda  |3 P-2-Mar (Hej)  |5 2571104531  |8 20110405  |f 14  |f 14 dnů  |s přev.mimo 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - hudebni veda  |2 HUVED  |b hudební věda  |3 P-2-Mar (Hej)  |5 257HV03766  |4 Dar (Pozůstalost prof. Rudolfa Pečmana)  |8 20100310  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 78-HEJZ1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 15  |j VYBER 
AVA |a FIL50  |b FFHUD  |c hudební věda  |d P-2-Mar (Hej)  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 2  |j HUVED