The art and life of William Shakespeare /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Spencer, Hazelton, 1893-1944 (Author)
Format: Book
Language:English
Published: New York : Harcourt, Brace, c1940.
Subjects:
LEADER 02649cam a2200709ua 4500
001 MUB01000005118
003 CZ BrMU
005 20151106084207.0
008 960617s1940 xxu||||| |||||||||||eng||
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2008-12-16 
035 |a (OCoLC)ocm00981818^ 
040 |b eng  |d BOD001 
072 7 |a 821.111  |x Anglická literatura, anglicky psaná  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Spencer, Hazelton,  |d 1893-1944  |4 aut 
245 1 4 |a The art and life of William Shakespeare /  |c by Hazelton Spencer. 
260 |a New York :  |b Harcourt, Brace,  |c c1940. 
300 |a xx, 495 p. :  |b il. ;  |c 23 cm. 
504 |a Bibliography. 
600 1 7 |a Shakespeare, William,  |d 1564-1616  |7 jn19981002129  |2 czenas 
650 0 7 |a britská literatura  |7 ph118993  |2 czenas 
650 0 9 |a British literature  |2 eczenas 
655 7 |a biografie  |7 fd131909  |2 czenas 
655 9 |a biography  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1803 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0755 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1156 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2101 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2201 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2200 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2052 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0947 
CAT |c 20081127  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20081204  |l MUB01  |h 1040 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0926 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1040 
CAT |c 20081216  |l MUB01  |h 0848 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1023 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2004 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1241 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0507 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1300 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2154 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1043 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1710 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1549 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20140411  |l MUB01  |h 1042 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1030 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20151026  |l MUB01  |h 1019 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20151106  |l MUB01  |h 0842 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0212 
CAT |c 20171207  |l MUB01  |h 1409 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2008-12-16 
M54 |a 820b 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 820bts-SPEN1-1  |5 2571306465  |4 *  |8 20030728  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001  |s revize 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 820bts-SPEN1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j VYBER