Die Architekturen Rudolf Steiners /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ohlenschläger, Sonja Marion Brigitta, 1961- (Dissertant)
Format: Book
Language:German
Published: Bonn : [s.n.], 1992.
Subjects:
Cover Image
LEADER 03006cam a22007817a 4500
001 MUB01000004719
003 CZ BrMU
005 20140915102657.0
008 960411s1992 gw ||||| |||||||||||ger d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2008-11-27 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 72  |x Architektura  |2 Konspekt  |9 21 
100 1 |a Ohlenschläger, Sonja Marion Brigitta,  |d 1961-  |4 dis 
245 1 4 |a Die Architekturen Rudolf Steiners /  |c von Sonja Marion Brigita Ohlenschläger. 
260 |a Bonn :  |b [s.n.],  |c 1992. 
300 |a 359 s., 9 obr. příloh. 
600 1 7 |a Steiner, Rudolf,  |d 1861-1925  |7 jn19990009728  |2 czenas 
650 0 7 |a antropozofie  |7 ph118535  |2 czenas 
650 0 7 |a teosofie  |7 ph116434  |2 czenas 
650 0 9 |a anthroposophy  |2 eczenas 
650 0 9 |a theosophy  |2 eczenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Universität Bonn.  |b Philosophische Fakultät  |7 mzk2003187685  |4 dgg 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1803 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-65DOT  |b 02  |c 20041004  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0755 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1156 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2101 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20050405  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2201 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2200 
CAT |a LUKESOVA  |b 02  |c 20070411  |l MUB01  |h 0944 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2052 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0947 
CAT |c 20081127  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20090210  |l MUB01  |h 1023 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2004 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1240 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0506 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1259 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2154 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120613  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120614  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120614  |l MUB01  |h 1305 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120808  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1710 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1548 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20140915  |l MUB01  |h 1026 
CAT |c 20150701  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0212 
CAT |c 20171207  |l MUB01  |h 1409 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0743 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1739 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 0859 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2008-11-27 
M54 |a 72 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 DEJUM  |b dějiny umění  |3 C'-VIII-9  |5 2579505395  |8 20030728  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s výměna 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c dějiny umění  |d C'-VIII-9  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j DEJUM