Anděl západního okna.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Meyrink, Gustav, 1868-1932 (Author)
Format: Book
Published: Polička : Argo, 1992.
Subjects:
LEADER 02133cam a22005773a 4500
001 MUB01000003200
003 CZ BrMU
005 20021107000000.0
008 970516s1992 xr ||||| |||||||||||||||d
020 |a 80-901198-0-8 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 821.112.2  |x Německá literatura, německy psaná  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Meyrink, Gustav,  |d 1868-1932  |7 jn19981001847  |4 aut 
245 1 0 |a Anděl západního okna. 
260 |a Polička :  |b Argo,  |c 1992. 
650 0 7 |a německá literatura  |7 ph117246  |2 czenas 
650 0 9 |a German literature  |2 eczenas 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1802 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0755 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1155 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2100 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2200 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2200 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2052 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1111 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0947 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0926 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1040 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2003 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1238 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0504 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110308  |l MUB01  |h 1624 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1257 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2153 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1041 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1708 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1545 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1503 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1028 
CAT |c 20150403  |l MUB01  |h 1813 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0210 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0743 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1739 
M54 |a 830 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 830-MEYR1-2  |6 92-4046  |5 257R008795  |4 *  |8 20030728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 830-MEYR1-2  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 13  |j VYBER