Alkohol a jiné (psychotropní) drogy : abuzus a závislost /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Skála, Jaroslav, 1916-2007 (Author)
Other Authors: Blahoš, Jaroslav, 1930-
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Avicenum, 1986
Series:Novinky v medicíně ; 36
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 03921cam a22008777a 4500
001 MUB01000001980
003 CZ BrMU
005 20140226132023.0
008 980203s1986 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
015 |a cnb000019464 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 615  |x Farmacie. Farmakologie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 613.81  |2 MRF 
080 |a 615.214  |2 MRF 
080 |a 615.357:577.175.5  |2 MRF 
100 1 |a Skála, Jaroslav,  |d 1916-2007  |7 jk01111418  |4 aut 
245 1 0 |a Alkohol a jiné (psychotropní) drogy :  |b abuzus a závislost /  |c Jaroslav Skála.^^Zásady léčby glukokortikoidy / Jaroslav Blahoš 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1986 
300 |a 90 s. :  |b il. 
490 1 |a Novinky v medicíně ;  |v 36 
650 0 7 |a alkoholismus  |7 ph118354  |2 czenas 
650 0 7 |a psychotropní látky  |7 ph124826  |2 czenas 
650 0 7 |a glukokortikoidy  |7 ph561138  |2 czenas 
650 0 9 |a alcoholism  |2 eczenas 
650 0 9 |a psychotropic substances  |2 eczenas 
650 0 9 |a glucocorticoids  |2 eczenas 
700 1 2 |a Blahoš, Jaroslav,  |d 1930-  |t Zásady léčby glukokortikoidy. 
830 0 |a Novinky v medicíně ;  |v 36 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a CONF-FF  |b 02  |c 20040327  |l MUB01  |h 1853 
CAT |a CONV-M04  |b 02  |c 20040919  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a FIX65007  |b 02  |c 20041011  |l MUB01  |h 2100 
CAT |a CONV-6XX  |b 02  |c 20041126  |l MUB01  |h 0755 
CAT |c 20050122  |l MUB01  |h 1155 
CAT |a CONV-653  |b 02  |c 20050213  |l MUB01  |h 2100 
CAT |a MS-650  |b 02  |c 20051101  |l MUB01  |h 2200 
CAT |a MS-6502  |b 02  |c 20051102  |l MUB01  |h 2200 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2052 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0811 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1800 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080518  |l MUB01  |h 0600 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1111 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0947 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 0926 
CAT |c 20081212  |l MUB01  |h 1040 
CAT |c 20091202  |l MUB01  |h 2001 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1237 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 0503 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2001 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0039 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20101115  |l MUB01  |h 1351 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1255 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120323  |l MUB01  |h 2151 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1039 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1632 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1947 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130228  |l MUB01  |h 1543 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20130917  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20131120  |l MUB01  |h 1059 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20140226  |l MUB01  |h 1320 
CAT |c 20140401  |l MUB01  |h 1326 
CAT |c 20150317  |l MUB01  |h 1027 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 0208 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2120 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2103 
M54 |a 615 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-04-01 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 19677  |6 87-3997  |5 257R040717  |8 20030728  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-18025  |9 SKLAD-001980-02  |6 87/1507  |5 3147R34998  |4 DPČ: 87/228, DISP.: INF  |7 DISP.: INF  |8 20101115  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-18026  |9 SKLAD-001980-03  |6 87/1501  |5 3147R34999  |4 DPČ: 87/227, DISP.: INF  |7 DISP.: INF  |8 20101115  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-9372  |9 SKLAD-001980-01  |6 87/1277  |5 3147R22871  |4 DISP.: 1IN  |7 DISP.: 1IN  |8 20090615  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 19677  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 7  |j SKLAD 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-18026  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 7  |j SKLAD