Preferred headings:
citační rejstříky, knihovnictví
1
Published 1998
Subjects: '; ...bibliografické databáze...
Serial
2
Subjects: '; ...bibliografické databáze...
Book
3
by Feberová, Jitka
Published 2004
Subjects: '; ...bibliografické databáze...
Book
4
by Feberová, Jitka
Published 2004
Subjects: '; ...bibliografické databáze...
Book
5
Published 1989
Subjects: '; ...bibliografické databáze...
Book
6
by Široký, Jan, 1964-2020
Published 2019
Subjects: '; ...bibliografické citace...
Book
7
Published 2017
Subjects: '; ...bibliografické databáze Česko 21. století...
Book
9
Subjects: '; ...bibliografické citace...
Book
10
Published 2010
...bibliografické databáze...
Book