Týmový koučink - Mohauptová, Eva (Portál, 2013)
Kniha týmový koučink nabízí ucelený pohled na práci s týmy a skupinami metodou koučinku. Téma týmový koučink bylo v dosavadní literatuře zpracováno pouze jako část náležející k práci s týmem, teambuildingem a rozvojem týmu. Autorka se zabývá nejen technikami, ale hlavně podstatou práce s týmem – jak může týmový koučink dobře fungovat a jak může napomoci práci týmu. Kniha je psána pro kouče, personalisty, pracovníky ve vedoucích funkcích, manažery, lektory koučování a teambuildingu. Eva Mohauptová se zabývá koučováním pracovních týmů, teambuildingem, tréninkem vnitrofiremní komunikace a koučováním jednotlivců. V Portálu vyšla její kniha Teambuilding (2005, 2009).