Cyril Höschl : kde bydlí lidské duše - Höschl, Cyril, 1949- (Rozhovory, 2004)
Kniha čtenáře seznámí s životním příběhem prof. Höschla, ale především s jeho pohledem na témata jemu profesně blízká, související se zdravím a nemocí lidské duše a s možnostmi psychiatrické pomoci. Jeroným Janíček pracuje v současné době jako moderátor a redaktor pražského Rádia 1. Je autorem knih Česká záchranka a Přerušený rozhovor (s Václavem Klausem).