Nanotechnology cookbook : practical, reliable and jargon-free experimental procedures /

The peculiarities of materials at the nanoscale demand an interdisciplinary approach which can be difficult for students and researchers who are trained predominantly in a single field. A chemist might not have experience at working with cell cultures or a physicist may have no idea how to make the...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Collins, Andrew M. (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Angličtina
Vydáno: Burlington : Elsevier Science, 2012
Témata:
On-line přístup:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
Příbuzné jednotky:Tištěná verze:: Nanotechnology cookbook : practical, reliable and jargon-free experimental procedures.
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Dálkově přístupná
Přírodovědecká fakulta ÚK volný výběr 3145L00059