Nanotechnology cookbook : practical, reliable and jargon-free experimental procedures /
The peculiarities of materials at the nanoscale demand an interdisciplinary approach which can be difficult for students and researchers who are trained predominantly in a single field. A chemist might not have experience at working with cell cultures or a physicist may have no idea how to make the...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: | Angličtina |
Vydáno: |
Burlington :
Elsevier Science,
2012
|
Témata: | |
On-line přístup: | Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU |
Příbuzné jednotky: | Tištěná verze::
Nanotechnology cookbook : practical, reliable and jargon-free experimental procedures. |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Dálkově přístupná |
Přírodovědecká fakulta | ÚK volný výběr | 3145L00059 |