Francouzské hledání evropské identity - Sitek, Pavel, 1979- (2004)
Autor se zamýšlí nad sjednocenou Evropou z pohledu Francie, která má k této myšlence spíše problematický vztah. Rozebírá různé způsoby, jak získat evropskou identitu.
Keywords: Evropská unie; 20.-21. století; národní identita; Francouzi; national identity; French