Francouzské hledání evropské identity - Sitek, Pavel, 1979-
Autor se zamýšlí nad sjednocenou Evropou z pohledu Francie, která má k této myšlence spíše problematický vztah. Rozebírá různé způsoby, jak získat evropskou identitu.