K platnosti a neplatnosti norem - Krecht, Jaroslav
Autor se zabývá pojmy platnosti a neplatnosti právních norem. Rozbor je veden v teoretické rovině, dotýká se otázek pravdivosti a nepravdivosti normativních výroků, normami jako projevy zákonodárné vůle, formální platností a účinností právních předpisů a vztahem právního předpisu a právní normy a podstatou právní regulace.