Výstavba veřejně prospěšných staveb - vybrané majetkové aspekty /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hanák, Jakub, 1982- (Author)
Corporate Author: Cofola 2012
Format: Article
Language:Czech
Source:Cofola 2012 [elektronický zdroj] : the conference proceedings
978-80-210-5929-0
Brno : Masaryk University, 2012, s. 1287-1297
LEADER 01054naa a22002533a 4500
001 MUB02000075505
003 CZ BrMU
005 20130620103647.0
008 130620s2012 xr ||||| |||||||||||cze d
040 |a BOD010  |b cze 
041 1 |a cze  |b eng 
100 1 |a Hanák, Jakub,  |d 1982-  |7 mub2014851694  |4 aut 
245 1 0 |a Výstavba veřejně prospěšných staveb - vybrané majetkové aspekty /  |c Jakub Hanák 
500 |a Plný text na CD 
711 0 |a Cofola 2012  |c (Brno, Česko) 
773 0 |t Cofola 2012 [elektronický zdroj] : the conference proceedings  |z 978-80-210-5929-0  |w (CZ-BrMU)000849334  |g Brno : Masaryk University, 2012, s. 1287-1297 
LKR |a UP  |b 000849334  |l MUB01  |n zdrojový dokument  |m Výstavba veřejně prospěšných staveb - vybrané majetkové aspekty 
CAT |a AUDYOVA  |b 00  |c 20130620  |l MUB02  |h 1036 
CAT |c 20150428  |l MUB02  |h 1507 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20190605  |l MUB02  |h 1029 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20200824  |l MUB02  |h 0841 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20200824  |l MUB02  |h 0842 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20201222  |l MUB02  |h 1453