Kterak úrokový strop zbavuje nebonitní klienty možnosti získat půjčku /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Schweigl, Johan, 1981- (Author)
Corporate Author: Cofola 2010
Format: Article
Language:Czech
Subjects:
Source:Cofola 2010 [elektronický zdroj] : the conference proceedings
978-80-210-5151-5
Brno : Masarykova univerzita, 2010, s. 669-675
LEADER 01472naa a22003853a 4500
001 MUB02000075306
003 CZ BrMU
005 20171025083217.0
008 130521s2010 xr ||||| |||||||||||cze d
040 |a BOD010  |b cze 
041 1 |a cze  |b eng 
072 7 |a 336.7  |x Finance  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 336.781  |2 MRF 
080 |a 336.71  |2 MRF 
080 |a 346.62  |2 MRF 
100 1 |a Schweigl, Johan,  |d 1981-  |7 ola2016921602  |4 aut 
245 1 0 |a Kterak úrokový strop zbavuje nebonitní klienty možnosti získat půjčku /  |c Johan Schweigl 
500 |a Plný text na CD 
650 0 7 |a úroky  |7 ph135596  |2 czenas 
650 0 7 |a bankovnictví  |7 ph114120  |2 czenas 
650 0 7 |a úvěry  |7 ph128363  |2 czenas 
650 0 9 |a interest  |2 eczenas 
650 0 9 |a banking  |2 eczenas 
650 0 9 |a credit  |2 eczenas 
711 2 |a Cofola 2010  |c (Brno, Česko)  |7 kn20101014004 
773 0 |t Cofola 2010 [elektronický zdroj] : the conference proceedings  |w (CZ-BrMU)000699574  |z 978-80-210-5151-5  |g Brno : Masarykova univerzita, 2010, s. 669-675  |9 2010 
LKR |a UP  |b 000699574  |l MUB01  |n zdrojový dokument  |m Kterak úrokový strop zbavuje nebonitní klienty možnosti získat půjčku 
CAT |a LOVECKOVA  |b 02  |c 20130521  |l MUB02  |h 1512 
CAT |c 20150428  |l MUB02  |h 1507 
CAT |a SMUTNA  |b 02  |c 20171025  |l MUB02  |h 0832 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20200824  |l MUB02  |h 0839 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20201222  |l MUB02  |h 1447 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20201222  |l MUB02  |h 1448 
M06 |a Article