Afghánská výzva - Eichler, Jan, 1952-
Článek se zabývá problematikou Afghánistánu. Nejprve uvádí krátký pohled do historie posledních desetiletí, podrobněji se zabývá důsledky irácké války v r. 2003 a charakteristikou a rozborem současných problémů země.