Ahmadínežádův Írán : hrozba, nebo ambiciózní hráč? - Bumbálek, Cyril, 1980-
Tématem článku je politika íránského prezidenta Mahmúda Ahmadínežáda, který provokuje západ, vyhrocuje spor o íránský jaderný program a podněcuje násilí v dalších islámských zemích.