Reflexe možných priorit českého předsednictví Evropské unie - Kaniok, Petr, 1978-
Článek se zabývá přípravami na české předsednictví v Radě EU, které má proběhnout v první polovině r. 1909. Autoři se zabývají úvahami, jak bude toto předsednictví probíhat, jaké budou priority a cíle české reprezentace, co může ČR tímto předsednicvím získat.