Na cestě k rozšíření eurozóny : nové členské státy ve větle makroekonomické konvergence - Hřích, Jan, 1964-
Článek se zabývá makroekonomickou konvergencí probíhající v jednotlivých nových členských státech EU a procesem přechodu z národních měn na euro.