Motivace proliferačního rozhodnutí KLDR - Strauch, Adam, 1984-
9.října 200ž oznámila severokorejská tisková agentura KCNA úspěšný pozemní test jaderného zařízení. Tuto skutečnost článek hodnotí z pohledu tří dimenzí: zahraničně-bezpečnostní, domácí a identitární.