Volby v USA : vychýlilo se kyvadlo doleva? - Kozák, Kryštof, 1977-
Článek hodnotí výsledek voleb do Kongresu Spojených států, které proběhly v r. 2006. Po 12 letech jasně zvítězila demokratická strana a tento výsledek ukazuje, že američtí voliči jsou schopni změnit své preference a vyjádit nespokojenost se současným stavem.