Nová německá vlád a morálně-historická dimenze česko-německých vztahů - Kunštát, Miroslav, 1958-
Článek přináší analýzu německé zahraniční politiky za nedávné období, zaměřuje se zejména na bilaterální vztahy a s nimi spojený "faktor minulosti".