Zahraniční politika v oblasti lidských práv : postup a metody analýzy - Zemanová, Štěpánka, 1975- (2007)
Článek se zabývá metodikou analýzy politiky v oblasti lidských práv jako ve specifické součásti zahraničně politických aktivit. Vychází přitom z obecné analýzy zahraniční politiky v oblasti lidských práv, kterou aplikují západní státy.
Keywords: ochrana lidských práv; zahraniční politika; lidská práva