Zahraniční politika v oblasti lidských práv : postup a metody analýzy - Zemanová, Štěpánka, 1975-
Článek se zabývá metodikou analýzy politiky v oblasti lidských práv jako ve specifické součásti zahraničně politických aktivit. Vychází přitom z obecné analýzy zahraniční politiky v oblasti lidských práv, kterou aplikují západní státy.