Gender a poskytování péče starším osobám - Svobodová, Kamila
Příspěvek je zaměřen na poskytování péče starším osobám z genderové perspektivy. Ukazuje, že o seniory takto pečují hlavně ženy, a jaké to má důsledky pro jejich osobní život i profesní rozvoj.