Státní maturita a její úskalí - Bayerová, Monika, 1968-
Příspěvek se zaměřuje na změny, které přinesl školský zákon, pokud jde o novou podobu maturitní zkoušky. Přináší podrobné informace o obsahu státní maturitní zkoušky.