Změny v zákoně o rodině a v zákoně o sociálně-právní ochraně dětí k 1. 1. 2007 - Novotná, Věra
Článek se věnuje zákonným změnám v oblasti sociálně právní ochrany dětí a v zákonu o rodině. Článek přináší krátké shrnutí těchto změn. Zabývá se mimo jiné odměnou pěstouna, který vykonává pěstounskou péči v zařízení pro výkon pěstounské péče.