Opatrovnictví - co to v praxi znamená? - Novotná, Věra
Článek se nejprve zabývá otázkou zákonného zastoupení dětí a opatrovnictvím v občanském zákoníku a vysvětluje pojem "kolizní opatrovník". Dále se věnuje ochraně jmění dítěte a rúzným aspektům práce opatrovníka.