Saúdská Arábie a otázka nástupnictví - Beránek, Ondřej, 1980-
20. října 2006 vydal saúdskoarabský král Abdalláh nový zákon týkající se pravidel nástupnictví. Článek nejdříve stručně informuje o obsahu tohoto zákona a poté seznamuje čtenáře s politickou situací v Saúdské Arábii, co se týče královské rodiny a otázek vládnutí.