Poručenství v českém právním řádu (2.) : vznik a zánik poručenství a úkol soudu - Nová, Hana, 1949-
Článek navazuje na příspěvek z minulého čísla. V souvislosti s poručenstvím se zabývá následujícími otázkami: vznik poručenství, forma soudního rozhodnutí, zánik poručenství, odměna poručníka za jeho funkci, výběr osoby poručníka.