Život v komunitě - léčba z drogové závislosti - Douda, Ivan, 1943-
Článek vychází z dlouholetých zkušeností lékaře, který pracuje s drogově závislými. Uvádí vlastnosti charakteristické pro drogově závislé, zabývá se možnostmi léčby. Podrobněji se věnuje terapetickým komunitám, popisuje různé typy těhto komunit, zabývá se podmínkami přijetí a průběhem léčby.