Školní šikanování z pohledu praxe - Kolář, Michal, 1951-
Článek se zabývá šikanováním a vysvětluje, co to je šikana. Na konkrétním příkladu šikany probíhající ve škole vysvětluje, kde končí škádlení a začíná šikana, jaké má charakteristické znaky, jaká jsou stadia šikanování.