Výživné mezi rodinnými příslušníky - Lužná, Romana
Článek vysvětluje pojem vyživovací povinnost, dále se zabývá určováním rozsahu vyživovací povinnosti mezi manžely a určováním její výše, zabývá se také problematikou výživného k dítěti.