Etické hranice profese advokáta - Kovářová, Daniela, 1964-
Článek se zabývá etikou profese advokáta. Uvádí všeobecná etická pravidla advokátní profese, zabývá se advokátovým vztahem ke klientům, dále situacemi, kdy je advokát povinen odmítnout převzetí zastupování a uvádí zde povinnost mlčenlivosti. Rovněž se zabývá odměnou advokáta, jeho vztahem k jiným advokátům a jiným subjektům.